sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kirpparilöytöön rakennettua

Löysin tuossa reilu vuosi sitten kirpparikierroslauantaita viettäessäni nyt jo suljetulta 2nd hand-kirppikseltä Salosta aivan täydellisen aihion roomboxiksi. Varmaankin pienoiskasvihuoneeksi tarkoitettu, mutta miniatyristin silmin täydellinen verstashuone. Laitoin heti laatta-aiheisesta kontaktimuovista lattian ja sitten aihio olikin melkein vuoden verran  varastossa odottamassa sopivaa nukkistelunälkää.

Aihiohan toi mukanaan aiheen, mutta alkuperäisestä ajatuksesta elikkä huonekaluverstaasta tulikin nukkekotiverstas. Tällainen siitä sitten tuli - ja koska en tällä hetkellä nää tätä muuna kuin verstaana, niin luulenpa, että tämä pienoishuone tulee rakentumaan vielä lisää. Sopivia kittejä on jo hankittuna, jotta saa tuonne lisää tavaraa - ja niitä nukkekoteja!


Viritin yläreunaan pattereilla toimivan valosarjan. Tämän lopputalven verstas onkin ilahduttanut meillä kirjahyllyssä olohuoneessa.  Valojen päällelaitosta on huolehtinut eskarilaisemme :-D






Täällä siis rakentelevat isoisä ja lapsenlapsi.








Verstaan kalustus on varsin sekalainen seurakunta. On synttärilahjaksi saatu ihana Harlands of Hedonin verstaspenkki,  Etsystä tilattu muutaman euron balsapöytä ja tuoli sekä erilaisia kauppa- tai keittiökalusteita.

Tavarat ovat myös keräilyjä vuosien varrelta - mukana tietysti itse askarreltuja esim. punainen radio ja Paper Minisin kitistä tehtyjä askartelutarvikkeita.

Nuoren neidin ihana neuletakki on löytö viime vuoden Suuresta Snadista.





Eväät ovat luonnollisesti mukana - en saanut hyvää kuvaa, mutta täällä nautitaan rakentelun lomassa kaakaota ja laskiaispullia.


Nukkekodit ovat tietysti tämän verstaan helmiä. Työn alla oleva on muistaakseni Nukkis on Pop:in pöydältä Suuresta Snadista, sivupöydän aarteistavat pienempi on  Johannalta lahjaksi saatu ja suurempi Etsystä valmiina tilattu. Kumpikin muuten sisältäkin tapetoituja.... Nukkekodin kalusteita tuli myöskin yhtenä vuonna joulukalenterivaihdosta - kiitos Johannalle. Tapettirullia piti tietysti pyöritellä sopivista paperinpaloista koristeeksi.




1 kommentti:

  1. Hieno verstas! Mukava seurailla muiden projekteja kun oma on vielä toistaiseksi jäissä, onneksi ei enää kauaa...

    VastaaPoista